Stegt parmaskinke smager lige så godt som bacon

Parmaskinke eller bacon?

Jeg har aldrig været så vild med bacon.. ved godt, at det er farligt at sige, men nu er det sagt.

I stedet er jeg begyndt at stege parmaskinke og anvende det, som erstatning for det sprøde bacon – så nu bliver jeg ikke længere snydt for den dejlige salte smag, som man normalt får med bacon. Jeg har nemlig opdaget, at stegt parmaskinke er så meget lækre (efter min mening) og så indeholder det mindre fedt – a win win situation.

Så hvis du er ud efter en sundere version af bacon til brunch, frokost eller tilbehør til suppe? Så er stegt parmaskinke en god erstatning. Prøv det – du vil blive overrasket.

 

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *