Panna Cotta med hyldeblomst og friske jordbær til dessert

Panna cotta med hyldeblomst og friske jordbær

Jeg er lige kommet fra Roskilde festival, som igen har været en helt fantastisk oplevelse. Jeg har af den grund ikke været i køkkenet den sidste uge, men inden jeg tog afsted, lavede jeg hyldeblomst saft, som jeg brugte til en sirup og disse panna cottaer. De smager skønt af sommer 🙂

 Ingredienser: Panna Cotta

Fremgangsmåde

Læg husblassen i blød, så det er klar, til fløden har kogt færdig. Skrab vaniljekornene ud af stangen og put kornene i en gryde med fløde, sukker og den udskrabede vaniljestang. Nu skal det blot langsomt bringes i kog, mens du rører rundt. Tag herefter gryden af varmen. Tilsæt nu husblas og hyldeblomst saft og rør til, at husblassen er opløst.

Nu skal blandingen fordeles i 4-6 portiner alt efter hvor store, du vil have dem. Herefter skal de stå i køleskabet i mindst fire timer.

Pynt: Skær nogle jordbær ud og hæld dem ovenpå panna cottaen. Hæld evt. lidt hyldeblomst sirup over jordbærrene, men pas på, da det hurtigt kan blive for sødt.

Panna Cotta med hyldeblomst og friske jordbær til dessert

Panna Cotta med hyldeblomst og friske jordbær til dessert

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *