Om mig

Lidt om mig

Jeg hedder Maria og jeg har netop rundet de 30 år #chok 

Hvorfor blogge?

Jeg startede bloggen, da jeg gerne ville kombinere tre af mine hobbyer – skrive, fotografere og lave mad. Ikke fordi jeg er specielt god til nogle af delene, men det er her, at jeg har min interesse – det er her, at jeg let kan få timer til at gå uden at bemærke det. Derudover brugte jeg i forvejen meget af min tid på at læse andres blogge og blev meget inspireret. Jeg beundrede deres indlæg og flotte billeder, og fik selv lyst til at begå mig ud på det dybe vand. Og her er jeg så. Jeg er kun nået til navlen, men har en drøm om at få lov til at komme længere ud – gerne på dybt vand, da det er der, man ofte lærer mest.

Motivationen får jeg af alle jer, der læser mine indlæg. Jeg nyder hver gang, I kommenterer eller kommer med gode forslag til forbedringer. Bloggen er blevet en stor del af min hverdag, og jeg kan faktisk ikke undvære den. Der kommer dog tider i tilværelsen, hvor bloggen får mindre tid, som fx under mit speciale, hvor al fokus var på opgaven eller da jeg søgte job. Hvis ikke jeg svarer med det samme, så ved I hvorfor. Det er ikke fordi, at bloggen er ved at lukke ned, men der sker måske nogle ting i mit liv, som tager tid fra bloggen.

I vil se en masse indlæg om mad – måske især brød og søde sager – men jeg vil også inddrage ting, emner, spørgsmål oplevelser, gamle minder og måske endda diskussioner om mad.

Jeg vil lige tilføje, at jeg ikke er fanatisk eller ekspert i madlavning (eller fotografering for den sags skyld, selvom jeg gerne ville!) – jeg er bare glad for at stå i køkkenet, det er der, jeg slapper af! Man kan vel kalde mig madglad.

Det var lidt om mig, I er velkomne til at stille spørgsmål eller andet.