Rodfrugter i ovnen er sund livsstil og sund mad der er god før træning til sunde opskrifter

Ny og sund livsstil med sunde retter

Jeg ved det. Det er et stykke tid siden, at jeg sidst har været aktiv herinde på bloggen. Men det betyder heldigvis ikke, at jeg ikke længere laver mad. Tværtimod er kæresten og jeg gået fuldstændig amok i det sunde hjørner og prøver nærmest en ny ret af hver dag! Vi har siden nytår (selvfølgelig – det hele starter altid der) prøvet at dyrke en lidt sundere livsstil end hidtil ved at:

  • Droppe ALT sukker i hverdagen – selv i madlavningen… pyha
  • Træne mindst to gange om ugen
  • Spise sundere og prøve at droppe ris, kartofler, pasta osv.

Jeg kan ikke tælle på én hånd hvor mange gange, jeg har forsøgt på at leve sundere. Jeg er en sukkergris og små forelsket i kager. Så det er svært. Men det der har gjort forskellen denne gang er, at min kæreste er gået med på vognen. Så er det altså bare så meget nemmere!

Et godt råd til dem, der har svært ved at gå igang med en sund livsstil eller blot nye retter er at lave en MADPLAN. Det har virkelig virket for os. Hver søndag kigger vi alle tilbudsaviserne igennem for at se, hvad der er på tilbud (så går der også lidt sport i den). Derefter planlægger vi hele ugens måltider, og går ned og handler det hele ned. Det er super tidsbesparende og man er fri for at være kreativ hver dag. Befriende.

Jeg har lavet en bunke madplaner, som I frit kan benytte jer af, hvis I har lyst. I kan finde dem her.

madplan fra madgladmad til sund livsstil og budget mad studerende og billig mad

 

Follow on Bloglovin

1 comment

  1. Maude Jensen

    MARIA! Hvor genialt, jeg er selv lige begyndt på madplan, så jeg vil da helt sikkert bruge dette skønne skema 🙂 Jeg glæder mig til at følge med i din sundere livsstil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *