42 RAW food bar med veganske og glutenfri og laktosefri mad der er sund mad og billigt ingen kød

Ny 100% plantebaseret burger

Jeg har aldrig været den store kødæder. Jeg elsker kød, og værdsætter det meget, men jeg er slet ikke til for meget kød, og når jeg bestiller burger, leder jeg ofte efter vegetarburgeren. Det varierer meget, hvordan smagen er, og hvordan der er kræset for smagene. Derudover synes jeg også, at jeg ofte oplever, at burgeren ligger utrolig tungt i maven, og slår en ud i flere timer efterfølgende – på den dårlige måde. Derfor sagde jeg også straks ja tak til at komme forbi 42RAW for at smage deres nye burger, som det har taget 42RAW et halvt år for at finde frem til den helt rigtige opskrift, der er 100% plantebaseret.

Jeg har ofte været forbi for at bestille mad hos 42RAW, og ofte savlet over deres mad. De har formået at lave et koncept der holder, fordi smagene holder. Den nye burger er 100% plantebaseret, glutenfri, laktosefri, og så indeholder den hverken kød eller raffineret sukker. Så man kan spise den helt uden dårlig samvittighed, og det havde jeg virkelig også tænkt mig.

Jeg er vild med folk, der leger med maden, tester og bliver ved, indtil den helt rigtige opskrift er der. Det har jeg stor respekt for, og det kan man også smage i burgeren. Burgerbollen er blød og lækker, chilimayoen er fuldstændig fantastisk (Hvordan, ved jeg ikke!), bøffen er lækker saftig og smagfuld og pomfritterne af de søde kartofler smager overraskende godt. Jeg fik aioli i min burger og chilimayo til fritterne – og chilimayoen kan klart anbefales. Jeg bestilte en New Orleans til min burger, som er en juice af rødbede, æble, agurk og ingefær, og var super frisk til maden. Altså jeg er klart en fan. Ingen tvivl.

42 RAW food bar med veganske og glutenfri og laktosefri mad der er sund mad og billigt ingen kød 42 RAW food bar med veganske og glutenfri og laktosefri mad der er sund mad og billigt ingen kød

42 RAW food bar med veganske og glutenfri og laktosefri mad der er sund mad og billigt ingen kød 42 RAW food bar med veganske og glutenfri og laktosefri mad der er sund mad og billigt ingen kød

Hvilke ingredienser er brugt i burgeren?
Jeg ved, at nogen er jer, er interesseret i, hvad der så er i burgeren. Her er, hvad jeg har fundet ud af.
Burgerbollen er som sagt glutenfri, men stadig lækker luftig. Bøffen er blandt andet lavet af svampe, quinoa, squash og forskellige krydderier. Derudover er der salat, lucernespirer, tomat, rødløg og hjemmelavet dressing. Og så er der en plantebaseret ost, der er lavet på kokosolie, kartofler og majsstivelse. Jeg tænkte ikke over, at det ikke var “rigtigt” ost. Pomfritterne er lavet af søde kartofler.

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *