Ude at spise på cafe englen i Aarhus til brunch og frokost i weekenden

Morgenmad på Cafe Englen

Jeg har sommerferie og skal først ud at rejse til august, hvor mig og kæresten tager til Spanien – det bliver godt at få frisket lidt af det spanske sprog op igen. Det er næsten 3 år siden, jeg har haft undervisning i spansk, så det forsvinder jo hurtigt! I dag tog vi ind til byen for at få lidt morgenmad/brunch samt kigge i lidt genbrugsbutikker – altid hyggeligt. I går var jeg for resten ude i brugtvareterminalen i Viby, som varmt kan anbefales, du kan finde deres åbningstider her.

Cafe Englen

Morgenmaden blev nydt på Cafe Englen, som også kan abefales. De har morgenmad til 65 kr. indtil kl. 16, og det var heldigt, da vi var lidt sent ude. Jeg tror først, at vi var inde i byen ved en 11-tiden. Vi fik desuden filter kaffe til 20 kr. (Bonus: gratis vand til kaffen, det er noget vi studerende kan li ;)) og et glas friskpresset juice. Brødet var lækkert og knaste ligesom jeg elsker det. Den sprøde skorpe gør altså underværker! Derudover var der lidt ost, chorizo pølse, salat og french toast med sirup.. mmm… Nå ja, der var jo også yoghurt med müsli, det kan man næsten heller ikke undvære til morgenmad. Vi sad udenfor, hvor der er fem-seks borde. Vi var heldige, fordi solen skinnede lige præcis i de 35 minutter vi indtog vores morgenmad – mere perfekt kunne det ikke være, kun slået hvis vi havde husket solbrillerne. Resten af dagen har det regnet og gør det stadig med mellemrum. Trist nu når det er sommer. Det er godt at lidt shopping kan rette op på det.

Ude at spise på cafe englen i Aarhus til brunch og frokost i weekenden

Jeg købte også bogstaver til at kunne skrive i småkager, fondant etc., vildt fede, samt lidt glimmer til frosting på muffins. Glæder mig til at bruge det. Bogstaverne skal nok blive et hit til jul også.

 

 

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *