Madplan

Madplaner? Hvorfor? Fordi det er en skide god ide. Vi har i hvert fald haft stor succes med at indføre en ugentlig madplan hjemme hos os. Det sparer os både tid og penge hver måned. Vi planlægger ugens menu om søndagen og køber efterfølgende ind til hele ugen – efter at alle tilbudsaviser selvfølgelig er kigget igennem. Det tager tid, men det kan godt betale sig i sidste ende, fordi man har fuldstændig styr på, hvad man skal købe og undgår de der farlige impulskøb, som ofte koster meget på budgettet.

Vi havde i den forbindelse brug for en bedere oversigt over ugens menu og indkøb, da det ofte blev skrevet på forskellige lapper papirer. Jeg har derfor designet følgende madplan, hvor man kan skrive menuen for alle ugens dage samt samle indkøbslisten.

Nu printer vi blot vores madplan skabelon og tager det med på indkøb.

Alle madplaner er til fri afbenyttelse! Så “feel free” til at downloade din egen madplan.

madplan fra madgladmad

Madplan fra madgladmad

Madplan fra Madgladmad

madplan fra madgladmad

Madplan fra Madgladmad

madplan fra madgladmad

madplan fra Madgladmad

 Find alle madplaner her 

Du er velkommen til at skrive, hvis du har andre ideer til design af madplanen, eller har et ønske om en bestem farve – så skal jeg se, hvad jeg kan gøre. Du kan altid kontakte mig på siden kontakt.

Og hvis du mangler inspiration til, hvad du skal lave af opskrifter, så kan du jo altid se efter nogle hovedret forslag eller gode desserter. Held og lykke med din egen madplan. Jeg glæder mig til at høre, hvordan det går hjemme hos jer. Eller hvis du har andre gode forslag til at organisere madindkøb og planlægning heraf.