Print

Pesto

Ingredients

Instructions

  1. Bland alle ingredienserne i samme skål på samme tid

  2. Brug en stavblender til at mikse det hele sammen. Jeg kan godt lide, at der er lidt bid i, men hellere blende det én gang for meget end for lidt – det er ikke så lækkert med de store bidder hvidløg, der ikke lige nåede blenderens skarpe tunge 😉

Notes

Husk at smage til undervejs, så du får det lige som du gerne vil have det. Nogen dage er jeg fx til en dejlig, stærk hvidløgsmag og andre dage, vil jeg have den mere syrlig. Så det er alt efter, hvilket humør du er i, og hvad det skal bruges til. 

TIP: kan også laves med soltørrede tomater. Det giver en helt anden smagsoplevelse. Det er ikke den bedste olie, som de ligger sammen med, men alligevel bruger jeg lidt af olien i min pesto, da de har givet en dejlig smag af tomater, som giver en ekstra smag til den hjemmelavet pesto.

Recipe by madGLADmad at http://madgladmad.dk/hjemmelavet-pesto/