Guacamole lavet med koriander og citron, tomat til nachos og tilbehør

Guacamole

Hjemme hos os laver vi ofte guacamole. Vi anvender det som tilbehør til flere forskellige retter. Det er især godt oven på et stykke ristet brød – i al sin enkelthed, så man virkelig kan smage den fede og lækre avocado. Jeg vil gerne have min guacamole krydret og ikke for blendet – meget gerne med små klumper af avocado, så det ikke bare er en stor mos.

Ingredienser: Guacamole
  • 1 avocado
  • salt og pebber
  • tørret, stødt koriander
  • friske tomater
  • lidt citron
Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser i en skål og brug enten en stavblender eller en gaffel til at mose det sammen. En gaffel kan kun lade sig gøre, hvis avocadoen er moden. Hvis du bruger en stavblender, vil jeg anbefale ikke at blende det for meget, men lade små klumper af avocado være ublendet. Det giver en bedre konsistens. Krydr og smag og krydr og smag – indtil du finder den rette smag. Det er svært at sige, hvor meget guacamolen skal krydres, da avocadoer varierer meget i deres størrelse, så stop når du synes den er god. Billederne er uden tomat, da jeg ikke havde flere tomater – but you get the picture.

Guacamole lavet med koriander og citron, tomat til nachos og tilbehør

Min kæreste hakker også ofte rødløg og hvidløg fint og putter i guacamolen, det giver lidt modspil til den cremede version.

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *