Brød croutoner er vildt lækre i salater og såmænd også bare som snacks. Hvis du har noget gammelt brød (læs: tørt, men ikke muggent) er det super godt til at lave brød croutoner af – faktisk det bedste.
Ingredienser: brød croutoner
- Gammelt brød
- Olivenolie
- Salt og pebber
Fremgangsmåde
Start med at skære brødet ud i små firkanter – størrelsen på firkanterne kommer an på, hvordan du bedst kan lide det. Jeg synes, at de små firkanter bliver bedst, da de nemmere bliver sprøde. Tænd for panden og hæld noget lækkert olivenolie på. Når panden er varm smider du de udskårne brød stumper på panden. Der må gerne være knald på panden, men den skal heller ikke være for varm, da brødet så vil brænde på. Rør imens, så de ikke brænder på. Tag dem af panden, når de er dejlige sprøde.
Det er en god ide at lade dem lægge på et stykke papir og tørre lidt af, inden de kommes i salaten.
Skriv et svar